• Decrease font size
  • Reset font size to default
  • Increase font size
English Bulgarian Chinese (Simplified) Dutch French German Italian Polish Portuguese Romanian Russian Spanish Latvian Lithuanian Ukrainian Galician
Erasmus Mundus
I.E.S. Veles e Vents
Preinscripció de matrícula del curs 15-16 PDF Imprimeix Correu electrònic
Escrit per Webmàster   
diumenge, 29 de març de 2015 19:12
 
PROVA D'ACCÉS A CICLES FORMATIUS 2015 PDF Imprimeix Correu electrònic
Escrit per Webmàster   
dilluns, 23 de març de 2015 11:44
 
2a Mostra de treballs d'alumnes d'Imatge i So PDF Imprimeix Correu electrònic
Escrit per Webmàster   
dimecres, 4 de març de 2015 10:19

L'IES Veles e vents organitza la 2a Mostra de treballs d'alumnes d'Imatge i So

Es podran veure les millors produccions de l'alumnat del centre del Grau de Gandia

          El pròxim dijous 5 de març a les 20h el saló d'actes del Grau de Gandia acollirà la 2a Mostra de treballs d'alumnes d'Imatge i So  de l'IES Veles e Vents. El certamen ha estat organitzat pel professorat i alumnat d'aquest centre educatiu de la Safor perquè la gent de l'entorn social del centre, i diversos professionals del sector, puguen conèixer quines produccions audiovisuals, fotogràfiques i sonores realitza l'alumnat d'aquest cicles formatius.

          La Mostra està organitzada en forma d'una gala on l'alumnat mostrarà els seus treballs classificats per categories on hi haurà tres finalistes i un guanyador. Els treballs que es podran veure inclouen produccions de videoclips, spots publicitaris, curtmetratges, gravacions musicals en estudi, doblatges, falques de ràdio i fotografies. I totes elles han estat realitzades com a treballs de les diferents assignatures que s'imparteixen als cicles formatius d'Imatge i de So.

    En paraules del cap de departament, Ferran Santos, “aquest és el segon any que organitzem la Mostra del treballs de l’alumnat i és una oportunitat ideal per veure quina professionalitat tenen els actuals estudiants d’Imatge i So i cap on es dirigeixen les destresses i interessos d’aquesta joventut”. Per al director del centre, Toni Fornet, “la cita del dijous és un moment ideal per trobar-nos totes aquelles persones que creiem en la formació professional entorn un esdeveniment que demostra l’interessant d’aquests ensenyaments i com, des dels centre públics, oferim formació laboral amb la realització de productes que per la seua qualitat poden estar a qualsevol mitjà de comunicació o espectacle”.

       L'IES Veles e Vents és un centre educatiu ubicat al Grau de Gandia on es poden estudiar diversos cicles formatius d'Imatge i So des de fa onze anys, i on diversos alumnes han acabat els seus estudis per continuar treballant a diferents empreses del sector de l'audiovisual, els mitjans de comunicació, estudis de fotografia i empreses d'espectacles, o bé han constituït la seua pròpia empresa. El centre compta, a més, amb alumnat que ha aconseguit diversos premis extraordinaris de Formació Professional de la Generalitat Valenciana.

 
Nadales en llengua de signes PDF Imprimeix Correu electrònic
Escrit per Webmàster   
diumenge, 14 de desembre de 2014 12:05

Nadales interpretades per l'alumnat del cicle formatiu de Tècnic d'Atenció a Persones en Situació de Dependència.

 
Crear presentacions en línia. PDF Imprimeix Correu electrònic
Escrit per Webmàster   
divendres, 3 d'octubre de 2014 12:48

Metta una eina per crear videopresentacions on-line.

Gratuïta i adreçada a l'àmbit educatiu

http://www.metta.io/

 
ADMESOS PDF Imprimeix Correu electrònic
Escrit per Webmàster   
dilluns, 15 de setembre de 2014 20:08
 
Distribució en els torns de matí i de vesprada PDF Imprimeix Correu electrònic
Escrit per Webmàster   
dijous, 11 de setembre de 2014 15:57
 
<< Inici < Anterior 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Següent > Final >>

Pàgina 1 de 15