• Decrease font size
  • Reset font size to default
  • Increase font size
English Bulgarian Chinese (Simplified) Dutch French German Italian Polish Portuguese Romanian Russian Spanish Latvian Lithuanian Ukrainian Galician
I.E.S. Veles e Vents
Lídia Puigvert a l'IES Veles e Vents PDF Imprimeix Correu electrònic
Escrit per Webmàster   
dijous, 28 d'abril de 2016 21:24

La investigadora Lídia Puigvert oferirà una jornada de formació a l'IES Veles e Vents
La xarrada serà el dijous 28 a les 17 a la UPV - Campus de Gandia
La Directora del Projecte Europeu d'investigació 'Free teen desire' (Transforming adolescents desires trough dialogue for relationships free of violence) de la Universitat de Cambridge, Lídia Puigvert oferirà el pròxim dijous 28 d'abril a les 17h a la sala de congressos 1.4 del Campus de Gandia de la UPV una jornada de formació amb el títol 'Socialització preventiva de la violència de gènere'.
La professora Puigvert és membre del CREA (Community of Research on Excellence for All) de la Universitat Autònoma de Barcelona, una comunitat que es dedica a la recerca en teories i pràctiques superadores de les desigualtats amb Actuacions Educatives d'Èxit (AEE) avalades per la Comunitat Científica Internacional.
Puigvert estarà uns dies a l'IES Veles e Vents per a realitzar un treball de recerca amb les alumnes del 1r curs d'ESO sobre les «relacions lliures de violència».
Per a l'equip directiu de l'IES Veles e Vents del Grau de Gandia «és un orgull que Puigvert haja triat el nostre centre ja que, per realitzar aquest estudi, s'han agafat centres de quatre països d'Europa (Regne Unit, Xipre, Finlàndia i Espanya). L'objectiu d'aquest estudi és la prevenció de la violència de gènere en l'adolescència».

 
Guanyadors Microrelats 2016 PDF Imprimeix Correu electrònic
Escrit per Centre   
dijous, 28 d'abril de 2016 21:18
 
CONVOCATÒRIA EXÀMENS PDF Imprimeix Correu electrònic
Escrit per Administrator   
dijous, 21 d'abril de 2016 20:30

DEPARTAMENT DE FOL CURS 2015/2016

CONVOCATÒRIA EXÀMENS PER ALUMNAT DE 2N DEL CICLE DE LABORATORI D'IMATGE AMB MÒDULS PENDENTS DE FOL I AGCPYME

CONVOCATÒRIA ORDINÀRIA: DIVENDRES DIA 3 DE JUNY.

- FOL: de 15 a 17 hores.
- AGCPYME: de 18 a 19:30 hores.

CONVOCATÒRIA EXTRAORDINÀRIA: DIMARTS DIA 28 DE JUNY.

- FOL I AGCPYME: 16:00 hores.

 
3a Mostra de treballs d'alumnes d'Imatge i So PDF Imprimeix Correu electrònic
Escrit per Centre   
dilluns, 7 de març de 2016 10:17

L'IES Veles e vents organitza la 3a Mostra de treballs d'alumnes d'Imatge i So
Es podran veure les millors produccions de l'alumnat del centre del Grau de Gandia

El pròxim dijous 3 de març a les 20h el saló d'actes del Grau de Gandia acollirà la 3a Mostra de treballs d'alumnes d'Imatge i So de l'IES Veles e Vents. El certamen ha estat organitzat pel professorat i alumnat d'aquest centre educatiu de la Safor perquè la gent de l'entorn social del centre, i diversos professionals del sector, puguen conèixer quines produccions audiovisuals, fotogràfiques i sonores realitza l'alumnat d'aquest cicles formatius.
La Mostra està organitzada en forma d'una gala on l'alumnat mostrarà els seus treballs classificats per categories on hi haurà tres finalistes i un guanyador. Els treballs que es podran veure inclouen produccions de videoclips, spots publicitaris, curtmetratges, gravacions musicals en estudi, doblatges, falques de ràdio i fotografies. I totes elles han estat realitzades com a treballs de les diferents assignatures que s'imparteixen als cicles formatius d'Imatge i de So.
En paraules del cap de departament, Ferran Santos, “aquest és el tercer any que organitzem la Mostra del treballs de l’alumnat i és una oportunitat ideal per veure quina professionalitat tenen els actuals estudiants d’Imatge i So i cap on es dirigeixen les destresses i interessos d’aquesta joventut”. Per al director del centre, Toni Fornet, “la cita del dijous és un moment ideal per trobar-nos totes aquelles persones que creiem en la formació professional entorn un esdeveniment que demostra l’interessant d’aquests ensenyaments i com, des dels centre públics, oferim formació laboral amb la realització de productes que per la seua qualitat poden estar a qualsevol mitjà de comunicació o espectacle”.
L'IES Veles e Vents és un centre educatiu ubicat al Grau de Gandia on es poden estudiar diversos cicles formatius d'Imatge i So des de fa dotze anys, i on diversos alumnes han acabat els seus estudis per continuar treballant a diferents empreses del sector de l'audiovisual, els mitjans de comunicació, estudis de fotografia i empreses d'espectacles, o bé han constituït la seua pròpia empresa. El centre compta, a més, amb alumnat que ha aconseguit diversos premis extraordinaris de Formació Professional de la Generalitat Valenciana.

 
I CONCURS DE CARTELLS PDF Imprimeix Correu electrònic
Escrit per Centre   
dilluns, 7 de març de 2016 10:11
 
Dia de la dona PDF Imprimeix Correu electrònic
Escrit per Secretaria   
dilluns, 7 de març de 2016 10:05
 
CONCURS DE CARTELLS 'DIA DE LA DONA' PDF Imprimeix Correu electrònic
Escrit per Centre   
dilluns, 15 de febrer de 2016 08:26
 
<< Inici < Anterior 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Següent > Final >>

Pàgina 1 de 20