• Decrease font size
  • Reset font size to default
  • Increase font size
English Bulgarian Chinese (Simplified) Dutch French German Italian Polish Portuguese Romanian Russian Spanish Latvian Lithuanian Ukrainian Galician


Erasmus Mundus
I.E.S.Veles e Vents
Convocatòria per a llocs de treball de professorat especialista d'Imatge i So PDF Imprimeix Correu electrònic
Escrit per Secretaria   
dimecres, 25 de maig de 2016 10:58
 
CALENDARI D'EXÀMENS CICLES FORMATIUS PDF Imprimeix Correu electrònic
Escrit per Raül Castelló   
dimecres, 18 de maig de 2016 20:04
 
Defensa de projectes de fi de cicle. PDF Imprimeix Correu electrònic
Escrit per Secretaria   
diumenge, 22 de maig de 2016 18:06
 
VI PREMI PERE INZA PDF Imprimeix Correu electrònic
Escrit per Centre   
diumenge, 15 de maig de 2016 10:08

L'IES VELES E VENTS LLIURA EL VI PREMI PERE INZA A L'AJUNTAMENT DE BELLREGUARD

El guardó reconeix l'excel·lència dins la formació professional

L'Ajuntament de Bellreguard rebrà enguany el sisé premi Pere Inza a l'excel·lència professional per «la inestimable col·laboració en la formació del nostre alumnat des de l'escoleta infantil municipal i des del centre d'informació juvenil. A més, de la participació activa en altres edicions d'aquestes jornades i en la realització de projectes d'Aprenentatge-Servei, programes d'animació lectora, aplicació de rutes culturals entra altres» en paraules del director Antoni Fornet.

L'acte de lliurament es realitzarà el dijous 12 de maig a les 19:30hores a l'Aula Magna de la Escola Politècnica Superior de Gandia com a cloenda de les XI Jornades de Serveis Socioculturals i a la Comunitat. Inza va ser un dels promotors d'aquestes jornades a partir del seu entusiasme en l'Animació Sociocultural i com a defensor del treball amb diferents col·lectius desfavorits des de la metodologia Aprenentatge - Servei. Aquesta és la temàtica específica d'aquestes jornades que arriben a la seua onzena convocatòria amb treball des de diferents òptiques.
El premi Pere Inza es tracta d'un guardó honorífic a l'excel·lència en la Formació Professional que reconeix el treball amb col·lectius socials, així com amb la formació directa de l'alumnat de l'institut de les entitats col·laboradores de l'Institut Veles e Vents. El guardó és una escultura obra de Josep Ginestar.

 
<< Inici < Anterior 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Següent > Final >>

Pàgina 1 de 29