• Decrease font size
  • Reset font size to default
  • Increase font size
English Bulgarian Chinese (Simplified) Dutch French German Italian Polish Portuguese Romanian Russian Spanish Latvian Lithuanian Ukrainian Galician
Erasmus Mundus
I.E.S.Veles e Vents
Preinscripció de matrícula del curs 15-16 PDF Imprimeix Correu electrònic
Escrit per Webmàster   
diumenge, 29 de març de 2015 19:12
 
PROVA D'ACCÉS A CICLES FORMATIUS 2015 PDF Imprimeix Correu electrònic
Escrit per Webmàster   
dilluns, 23 de març de 2015 11:44
 
Nadales en llengua de signes PDF Imprimeix Correu electrònic
Escrit per Webmàster   
diumenge, 14 de desembre de 2014 12:05

Nadales interpretades per l'alumnat del cicle formatiu de Tècnic d'Atenció a Persones en Situació de Dependència.

 
2a Mostra de treballs d'alumnes d'Imatge i So PDF Imprimeix Correu electrònic
Escrit per Webmàster   
dimecres, 4 de març de 2015 10:19

L'IES Veles e vents organitza la 2a Mostra de treballs d'alumnes d'Imatge i So

Es podran veure les millors produccions de l'alumnat del centre del Grau de Gandia

          El pròxim dijous 5 de març a les 20h el saló d'actes del Grau de Gandia acollirà la 2a Mostra de treballs d'alumnes d'Imatge i So  de l'IES Veles e Vents. El certamen ha estat organitzat pel professorat i alumnat d'aquest centre educatiu de la Safor perquè la gent de l'entorn social del centre, i diversos professionals del sector, puguen conèixer quines produccions audiovisuals, fotogràfiques i sonores realitza l'alumnat d'aquest cicles formatius.

          La Mostra està organitzada en forma d'una gala on l'alumnat mostrarà els seus treballs classificats per categories on hi haurà tres finalistes i un guanyador. Els treballs que es podran veure inclouen produccions de videoclips, spots publicitaris, curtmetratges, gravacions musicals en estudi, doblatges, falques de ràdio i fotografies. I totes elles han estat realitzades com a treballs de les diferents assignatures que s'imparteixen als cicles formatius d'Imatge i de So.

    En paraules del cap de departament, Ferran Santos, “aquest és el segon any que organitzem la Mostra del treballs de l’alumnat i és una oportunitat ideal per veure quina professionalitat tenen els actuals estudiants d’Imatge i So i cap on es dirigeixen les destresses i interessos d’aquesta joventut”. Per al director del centre, Toni Fornet, “la cita del dijous és un moment ideal per trobar-nos totes aquelles persones que creiem en la formació professional entorn un esdeveniment que demostra l’interessant d’aquests ensenyaments i com, des dels centre públics, oferim formació laboral amb la realització de productes que per la seua qualitat poden estar a qualsevol mitjà de comunicació o espectacle”.

       L'IES Veles e Vents és un centre educatiu ubicat al Grau de Gandia on es poden estudiar diversos cicles formatius d'Imatge i So des de fa onze anys, i on diversos alumnes han acabat els seus estudis per continuar treballant a diferents empreses del sector de l'audiovisual, els mitjans de comunicació, estudis de fotografia i empreses d'espectacles, o bé han constituït la seua pròpia empresa. El centre compta, a més, amb alumnat que ha aconseguit diversos premis extraordinaris de Formació Professional de la Generalitat Valenciana.

 
Crear presentacions en línia. PDF Imprimeix Correu electrònic
Escrit per Webmàster   
divendres, 3 d'octubre de 2014 12:48

Metta una eina per crear videopresentacions on-line.

Gratuïta i adreçada a l'àmbit educatiu

http://www.metta.io/

 
<< Inici < Anterior 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Següent > Final >>

Pàgina 1 de 22