• Decrease font size
  • Reset font size to default
  • Increase font size
English Bulgarian Chinese (Simplified) Dutch French German Italian Polish Portuguese Romanian Russian Spanish Latvian Lithuanian Ukrainian Galician


Erasmus Mundus
I.E.S. Veles e Vents
VI PREMI PERE INZA PDF Imprimeix Correu electrònic
Escrit per Centre   
diumenge, 15 de maig de 2016 10:08

L'IES VELES E VENTS LLIURA EL VI PREMI PERE INZA A L'AJUNTAMENT DE BELLREGUARD

El guardó reconeix l'excel·lència dins la formació professional

L'Ajuntament de Bellreguard rebrà enguany el sisé premi Pere Inza a l'excel·lència professional per «la inestimable col·laboració en la formació del nostre alumnat des de l'escoleta infantil municipal i des del centre d'informació juvenil. A més, de la participació activa en altres edicions d'aquestes jornades i en la realització de projectes d'Aprenentatge-Servei, programes d'animació lectora, aplicació de rutes culturals entra altres» en paraules del director Antoni Fornet.

L'acte de lliurament es realitzarà el dijous 12 de maig a les 19:30hores a l'Aula Magna de la Escola Politècnica Superior de Gandia com a cloenda de les XI Jornades de Serveis Socioculturals i a la Comunitat. Inza va ser un dels promotors d'aquestes jornades a partir del seu entusiasme en l'Animació Sociocultural i com a defensor del treball amb diferents col·lectius desfavorits des de la metodologia Aprenentatge - Servei. Aquesta és la temàtica específica d'aquestes jornades que arriben a la seua onzena convocatòria amb treball des de diferents òptiques.
El premi Pere Inza es tracta d'un guardó honorífic a l'excel·lència en la Formació Professional que reconeix el treball amb col·lectius socials, així com amb la formació directa de l'alumnat de l'institut de les entitats col·laboradores de l'Institut Veles e Vents. El guardó és una escultura obra de Josep Ginestar.

 
CALENDARI PREINSCRIPCIÓ 2016/2017 PDF Imprimeix Correu electrònic
Escrit per Centre   
dimarts, 10 de maig de 2016 17:21
 
XIenes Jornades de Serveis Socioculturals i a la Comunitat PDF Imprimeix Correu electrònic
Escrit per Centre   
dijous, 5 de maig de 2016 21:43

Ha arribat el mes de maig i de bellnou ens retrobem amb les Jornades de Serveis Socioculturals i a la Comunitat. Enguany les XIenes. El nostre departament ha realitzat un gran esforç per poder organitzar un espai per conversar, uns moments per debatre, unes estones per poder ampliar el nostre horitzó, i, un temps per a  ralentitzar eixa pedagogia de la velocitat en la qual solem estem immersos en el dia a dia.

Esteu totes i tots convidats a repensar la educació de la mà de ponents amb prestigi, a gaudir de xarrades i contades que ens proporcionaran nous recursos per aplicar en la nostra vida professional i, a deixar volar la vostra imaginació de la mà d’espectacles que us faran riure, plorar i  fins i tot, qüestionar-se allò ja assolit.

Així que els dies 9, 10, 11 i 12 de maig, unflarem les “veles” del nostre vaixell i carregats de respecte, emocions, tolerància i compromís iniciarem la navegació per la mar de la diferència i dels seus valors. Alumnes, professores i professors, tutores i tutors dels nostres alumnes que realitzen les pràctiques (FCT), empreses del sector, famílies, comunitat educativa, amigues i amics, s’apunteu a la travessia? Us esperem.

Si no pugueu apropar-se al nostre port, també us convidem a compartir les experiències i seguir-les en directe des de la nostra WEB com fem tots els anys  www.velesevents.com  i després cliqueu en XI jornades en directe o a l’enllaç   https://youtu.be/pGMUofHtSKw

 

Serà un plaer comptar amb la vostra presència.
Salut!

La Comunitat d’Aprenentatge de l’IES Veles e Vents.

Ponents
 
Concurs de Microrelats 2015 PDF Imprimeix Correu electrònic
Escrit per Centre   
dijous, 5 de maig de 2016 21:35
 
Lídia Puigvert a l'IES Veles e Vents PDF Imprimeix Correu electrònic
Escrit per Webmàster   
dijous, 28 d'abril de 2016 21:24

La investigadora Lídia Puigvert oferirà una jornada de formació a l'IES Veles e Vents
La xarrada serà el dijous 28 a les 17 a la UPV - Campus de Gandia
La Directora del Projecte Europeu d'investigació 'Free teen desire' (Transforming adolescents desires trough dialogue for relationships free of violence) de la Universitat de Cambridge, Lídia Puigvert oferirà el pròxim dijous 28 d'abril a les 17h a la sala de congressos 1.4 del Campus de Gandia de la UPV una jornada de formació amb el títol 'Socialització preventiva de la violència de gènere'.
La professora Puigvert és membre del CREA (Community of Research on Excellence for All) de la Universitat Autònoma de Barcelona, una comunitat que es dedica a la recerca en teories i pràctiques superadores de les desigualtats amb Actuacions Educatives d'Èxit (AEE) avalades per la Comunitat Científica Internacional.
Puigvert estarà uns dies a l'IES Veles e Vents per a realitzar un treball de recerca amb les alumnes del 1r curs d'ESO sobre les «relacions lliures de violència».
Per a l'equip directiu de l'IES Veles e Vents del Grau de Gandia «és un orgull que Puigvert haja triat el nostre centre ja que, per realitzar aquest estudi, s'han agafat centres de quatre països d'Europa (Regne Unit, Xipre, Finlàndia i Espanya). L'objectiu d'aquest estudi és la prevenció de la violència de gènere en l'adolescència».

 
Guanyadors Microrelats 2016 PDF Imprimeix Correu electrònic
Escrit per Centre   
dijous, 28 d'abril de 2016 21:18

L'IES VELES E VENTS LLIURA ELS PREMIS DEL II CONCURS DE MICRORELATS

Han participat al voltant de 150 alumnes

El divendres 22 d'abril l'institut de secundària Veles e Vents, del Grau de Gandia, va lliurar els premis del II Concurs de Microrelats que ha organitzat per commemorar el Dia del Llibre.

Categoria 1r i 2n ESO
Guanyador núm: 6 Guillem Fornet Llorca 2n ESO B
Finalista núm: 37 Brian Miret Rodriguez 1r ESO D
Categoria 3r i 4rt ESO
Guanyadora núm: 39 Simona Deyvid Kadieva 4rt ESO A
Finalista núm: 13 Ainoha Arroyo Salas 3r ESO C
Categoria Batx i CCFF
Guanyador núm: 8 Emilio Fito Mármol 1r BATX C
Finalista núm: 18 Zaida González Martí 1r BATX HUM
Els premis van consistir en un xec de 50€ per a les 3 categories, aportat per l'AMPA i pel centre (per a material informàtic); i un diploma i una agenda intemporal per als finalistes de cada categoria, aportat per l'institut.
Aquest és el segon any que se celebra e concurs i des de l'equip directiu valoren molt positivament l'experiència perquè «és una manera molt interessant de motivar la lectura i l'escriptura del nostre alumnat»
D'altra banda el jurat ha volgut destacar que «la qualitat dels treballs va en augment i això vol dir que el nostre alumnat adquereix més competències a l'hora de contar coses, a l'hora de comunicar»

TEXTOS GUANYADORS CONCURS MICRORELATS 2016.

 
<< Inici < Anterior 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Següent > Final >>

Pàgina 4 de 20