• Decrease font size
  • Reset font size to default
  • Increase font size
English Bulgarian Chinese (Simplified) Dutch French German Italian Polish Portuguese Romanian Russian Spanish Latvian Lithuanian Ukrainian Galician


Erasmus Mundus
I.E.S. Veles e Vents
Xesenes Jornades de Serveis Socioculturals i a la Comunitat. PDF Imprimeix Correu electrònic
Escrit per Administrator   
dilluns, 11 de maig de 2015 10:28

De bellnou arriba el mes de maig i, amb ell, les nostres Jornades de Serveis Socioculturals i a la Comunitat. Enguany 10 anys.

10 anys d'Aprenentage-Servei al nostre IES, aquest ha estat el fil conductor de les nostres jornades. Volem compartir amb tu experiències nascudes des de la detecció de necessitats, experiències solidàries, experiencies que ens han enriquit i han possibilitat aprenentatges. Volem ser crítics amb nosaltres i tractar de sistematitzar aquestes pràctiques al nostre IES, lligar-les als nostres plans de futur, encabir-les en les nostres programacions,... Volem aturar el temps, i trobar un espai de debat on conéixer noves experiències realitzades amb col·lectius diferents i per institucions diferents. Volem proporcionar-vos un espai de gaudi, un espai de coneixença, un espai per escoltar els nostres amics i les seues històries plenes de vida, Volem sentir les veus dels nostres antics alumnes, conéixer el seu present, recolzar-los en el seu futur i, com no, emocionar-nos amb el seu passat, amb el nostre passat.

Un bon moment, pensem, per fer una ullada al camí recorregut, per reflexionar, per compartir, per retrobar-nos...

Trobeu eixe moment, apropeu-se, us esperem amb els braços oberts

Salut!
La Comunitat d'Aprenentatge de l'IES Veles e Vents.

PD: Us esperem i, ja sabeu, si us resulta imposible acudir-hi, ací teniu el link on podeu seguir les Jornades en rigorós directe. Es tracta d’entrar a la nostra web www.velesevents.com  i després cliqueu en X  jornades en directe o a l’enllaç   http://www.upv.es/endirecto/GND

 
Preinscripció de matrícula del curs 15-16 PDF Imprimeix Correu electrònic
Escrit per Webmàster   
diumenge, 29 de març de 2015 19:12
 
PROVA D'ACCÉS A CICLES FORMATIUS 2015 PDF Imprimeix Correu electrònic
Escrit per Webmàster   
dilluns, 23 de març de 2015 11:44
 
2a Mostra de treballs d'alumnes d'Imatge i So PDF Imprimeix Correu electrònic
Escrit per Webmàster   
dimecres, 4 de març de 2015 10:19

L'IES Veles e vents organitza la 2a Mostra de treballs d'alumnes d'Imatge i So

Es podran veure les millors produccions de l'alumnat del centre del Grau de Gandia

          El pròxim dijous 5 de març a les 20h el saló d'actes del Grau de Gandia acollirà la 2a Mostra de treballs d'alumnes d'Imatge i So  de l'IES Veles e Vents. El certamen ha estat organitzat pel professorat i alumnat d'aquest centre educatiu de la Safor perquè la gent de l'entorn social del centre, i diversos professionals del sector, puguen conèixer quines produccions audiovisuals, fotogràfiques i sonores realitza l'alumnat d'aquest cicles formatius.

          La Mostra està organitzada en forma d'una gala on l'alumnat mostrarà els seus treballs classificats per categories on hi haurà tres finalistes i un guanyador. Els treballs que es podran veure inclouen produccions de videoclips, spots publicitaris, curtmetratges, gravacions musicals en estudi, doblatges, falques de ràdio i fotografies. I totes elles han estat realitzades com a treballs de les diferents assignatures que s'imparteixen als cicles formatius d'Imatge i de So.

    En paraules del cap de departament, Ferran Santos, “aquest és el segon any que organitzem la Mostra del treballs de l’alumnat i és una oportunitat ideal per veure quina professionalitat tenen els actuals estudiants d’Imatge i So i cap on es dirigeixen les destresses i interessos d’aquesta joventut”. Per al director del centre, Toni Fornet, “la cita del dijous és un moment ideal per trobar-nos totes aquelles persones que creiem en la formació professional entorn un esdeveniment que demostra l’interessant d’aquests ensenyaments i com, des dels centre públics, oferim formació laboral amb la realització de productes que per la seua qualitat poden estar a qualsevol mitjà de comunicació o espectacle”.

       L'IES Veles e Vents és un centre educatiu ubicat al Grau de Gandia on es poden estudiar diversos cicles formatius d'Imatge i So des de fa onze anys, i on diversos alumnes han acabat els seus estudis per continuar treballant a diferents empreses del sector de l'audiovisual, els mitjans de comunicació, estudis de fotografia i empreses d'espectacles, o bé han constituït la seua pròpia empresa. El centre compta, a més, amb alumnat que ha aconseguit diversos premis extraordinaris de Formació Professional de la Generalitat Valenciana.

 
Nadales en llengua de signes PDF Imprimeix Correu electrònic
Escrit per Webmàster   
diumenge, 14 de desembre de 2014 12:05

Nadales interpretades per l'alumnat del cicle formatiu de Tècnic d'Atenció a Persones en Situació de Dependència.

 
Crear presentacions en línia. PDF Imprimeix Correu electrònic
Escrit per Webmàster   
divendres, 3 d'octubre de 2014 12:48

Metta una eina per crear videopresentacions on-line.

Gratuïta i adreçada a l'àmbit educatiu

http://www.metta.io/

 
Protesta pel mal condicionament del centre. PDF Imprimeix Correu electrònic
Escrit per Webmàster   
dijous, 11 de setembre de 2014 15:54

Els alumnes del IES Veles e Vents del Grau de Gandia han realitzat una protesta pel mal condicionament del centre per a combatre les elevades temperatures d’aquestos dies.
Per portar a dur aquesta protesta l’alumnat ha organitzat una sentada en el pati del centre amb pancartes i cartells que expressaven el malestar, que tant alumnes com professorat, estan patint a les aules.
En aquest centre hi ha mes de mil alumnes matriculats i una mitja de 30 alumnes per aula. Les temperatures en les aules son superiors a 30º i no es pot donar classe en aquestes condicions.
L’alumnat demana poder donar classe en unes condiciones adequades per evitar riscos innecessaris en la salut com en l’aprenentatge. En cas de no poder condicionar els centres demanen que se suspenguen les classes i que les direccions dels centres comuniquen de forma immediata aquesta decisió a les direccions territorials corresponents.
Al centre s’ha tingut constància de casos d'afectacions a la salut de l'alumnat per la calor en els centres com ara desmais, vòmits i marejos.
L’alumnat diu que no “podem permetre que aquestes afectacions continuen i, per això, cal que l’administració decrete la suspensió de les classes davant les altíssimes temperatures”.

 
<< Inici < Anterior 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Següent > Final >>

Pàgina 9 de 20