Tècnic en Atenció Sociosanitaria

Atenció Dependència

 

Atenció Persones Situació de Dependència

 

1.Mòduls que cursaré

 

- Tríptic informatiu del cicle TAPSD a l’IES Veles: punxa ací (i enllaça a l’actual tríptic)

 

- Si vols conèixer més sobre els mòduls que cursaràs, punxa ací: mòduls cicle (i enllaça a aquesta adreça)

 

 

2. Presentació dels mòduls

 

CFGM ATENCIÓ A PERSONES EN SITUACIÓ DE DEPENDÈNCIA

 

 

3.Què vaig a fer, requisits d’accés, eixides professionals

 

Si vols aprofundir al voltant de les eixides professionals del cicle, el pla de formació, requisits d’accés al cicle...pots trobar més informació si punxes ací: Todo FP (i enllaça a aquesta adreça)

 

 

 

 

 

4.Activitats i Metodologia del Centre IES Veles e Vents

 

En aquest apartat pots trobar activitats que mostren les metodologies que empren a l’IES Veles e Vents, buscant que el procés d’ensenyament-aprenentatge sigui actiu i dinàmic, significatiu, participatiu, flexible, humanista, i amb forta vehiculació amb el nostre entorn sociocultural.

 

      1r. Atendep 

 

      2n. Atendep

 

 

 

 

 

 

 

 

5. F.C.T

 

            La Formació en Centres de Treball (FCT) té com a finalitat que l’alumnat adquirisca els resultats d’aprenentatge que han de ser desenvolupats en un àmbit productiu real, on l’alumnat observe i exercisca les funcions pròpies de la professió, conega l’organització dels serveis  i les relacions sociolaborals del centre de treball on realitze les pràctiques. Residències, Centres de Dia, Centres Ocupacionals, CEEM...són alguns dels recursos on es poden realitzar les FCT dins del cicle de TAPSD. Si vols més informació al voltant de les FCT (finalitat, durada, accés al mòdul, exempció...), pots trobar més informació punxant ací: ORDE 77/2010 Conselleria d’Educació FCT (i enllaça a aquesta adreça)