Banner IES

Cine

Arrow
Arrow

GTranslate

Catalan Afrikaans Albanian Arabic Armenian Azerbaijani Basque Belarusian Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Estonian Filipino Finnish French Galician Georgian German Greek Haitian Creole Hebrew Hindi Hungarian Icelandic Indonesian Irish Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Macedonian Malay Maltese Norwegian Persian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Slovenian Spanish Swahili Swedish Thai Turkish Ukrainian Urdu Vietnamese Welsh Yiddish

XIIenes "La creativitat com a eina d'intervenció sociocomunitària"

Com sempre, al mes de maig, ens retrobem amb les Jornades de Serveis Socioculturals i a la Comunitat de l'IES Veles e Vents. Enguany les XIIenes "La creativitat com a eina d'intervenció sociocomunitària". El nostre departament ha realitzat un gran esforç per poder organitzar un espai d'intercanvi d'experiències, per poder debatre, per poder retrobar-nos professorat, alumnat, exalumnat i empreses del sector.

Esteu totes i tots convidats a ser creatius i a experimentar noves propostes i repensar la educació de la mà de ponents amb prestigi, a gaudir de xarrades i contades que ens proporcionaran nous recursos per aplicar en la nostra vida professional i, a deixar volar la vostra imaginació de la mà d’espectacles que us faran riure, plorar i  fins i tot, qüestionar-se allò ja assolit.

Així que els dies 15, 16, 17 i 18 de maig, unflarem les “veles” del nostre vaixell i carregats d'il·lusió farem un cant al pensament divergent i creatiu iniciant una travessia per l'art, per les tecnologies de la informació i comunicació, per la intervenció en col·lectius amb drets especials, per la cultura com a eina de desenvolupament personal i canvi social.

Alumnes, professores i professors, tutores i tutors dels nostres alumnes que realitzen les pràctiques (FCT), empreses del sector, famílies, comunitat educativa, amigues i amics, s’apunteu a la travessia? Us esperem.

Us recordem que el dijous dia 18 de maig, dintre del marc de les XII Jornades lliurarem el VIIé Premi Pere Inza-Veles e Vents a l'excel·lència en la Formació Professional en el sector de l'Animació Sociocultural i Turística, l'Atenció a persones en situació de dependència i l'Educació Infantil.

Si no pugueu apropar-se al nostre port, també us convidem a compartir les experiències i seguir-les en directe des de la nostra WEB com fem tots els anys  www.velesevents.com  i després cliqueu en "retransmissions" o a l’enllaç   https://youtu.be/pGMUofHtSKw

Salut!